Kleverparkfestival

De 38ste editie van het Kleverparkfestival staat voor de deur en wordt nog leuker, verrassender, spannender, uitgebreider en leerzamer dan voorgaande jaren. Op zaterdag 25 mei veranderen Kleverparkweg, Van Ostadestraat en Schotersingel in het Kleverparkfestival- terrein met veel echte Haarlemse producten, mode, ‘good food’, accessoires, workshops, muziek en in de aangrenzende straten een gezellige Kinderrommelmarkt. Een dag die jong en oud niet mag missen!

Beleef het verschil

Het Kleverparkfestival speelt in op de behoefte van de consument, die nieuwsgierig is in de verhalen achter de producten, die hij koopt. Wat eet je, waar komt het vandaan en wat zijn betere alternatieven voor een bewuster en gezonder leven? Tijdens het festival kun je er direct mee aan de slag: probeer, voel, proef, koop en beleef het verschil!

Kramen en foodtrucks

Bezoek de bijna honderd “lokale” ondernemers die een variatie aan producten bieden in food, kunst, mode en design. Het aanbod voor de bezoekers is ruim en slenteren langs de kramen is er dan ook zeker bij. Een muzikale invulling zal niet ontbreken.

Kinderrommelmarkt

In de straten rondom de Kleverparkweg vind je al vanaf vroeg in de ochtend (vanaf 06.00 uur) de gezellige Kinderrommelmarkt. Tot en met 24 mei 2024 kunnen kinderen t/m 12 jaar bij de Grapedistrict een plaatsbewijs aanschaffen om eigen spulletjes te verkopen op de rommelmarkt.

Kinderkaart met activiteiten en lekkernijen

De Kinderkaart staat ook dit jaar weer vol met leuke activiteiten en verrassende activiteiten. Voor €10,00 kunnen de kids lasergamen, schminken, dansen bij de silent disco, een duik nemen in de ballenbak, springen op de springkussen en een cadeautje of iets lekkers ophalen bij de diverse winkeliers. Op de grasvelden aan de Kleverparkweg en aan de Schotersingel is een gevarieerd aanbod aan kinderactiviteiten. Op de Schotersingel zijn nog een aantal diverse leuke attracties waar je je helemaal kunt uitleven. De Kinderkaart is er voor kinderen van 0 t/m 12 jaar en is verkrijgbaar op twee herkenbare verkooppunten op het festival.

Het Kleverparkfestival is een initiatief van de Ondernemersvereniging Kleverpark.

Haarlemse Ondernemers: Doe met ons mee!

Ben jij een Haarlemse Ondernemer, verkoop je originele, duurzame, creatieve of bijzondere producten en wil je een kraam huren om deel te nemen aan ons festival? Stuur dan een mail naar kleverparkfestivalhaarlem@gmail.com en vermeld daarin wat je het Kleverparkfestival te bieden hebt. De organisatie van het Kleverparkfestival bekijkt vervolgens of jouw aanbod aanvullend is op de reeds ingeschreven ondernemers en laat je weten of je bent geselecteerd om deel te nemen. Het Kleverparkfestival is een initiatief van Ondernemersvereniging Kleverpark.

Kleverparkfestival